Skön helg..

..Ja en störtskön en, och än är den inte över =) Jag skulle egentligen arbetat idag men när jag i morse ringde till jobb för att höra hur många barn och personal vi var, bestämde jag mig för att ta semester istället, Nice! 10 barn på 5 personal, Haha, litta onödigt kanske? Så idag blir det en ren familjedag för oss, Dennis är pappaledig =) Än så länge har vi hunnit med trädgårdsarbete och utelek. Pågarna gick nyss ut igen för att gå till lekplatsen, Charly vilar middag. Ikväll ska vi umgås med och gå och titta på majbålet med syrran och JP.

I fredags fick jag bli hemma med Lillstrumpan, sjuklingen hade strulat hela natten så vi var båda supertrötta hela dagen. På kvällen sen, åkte jag tillsammans med ett par andra arbetskamrater iväg på "kollegieträff" mitt ute i buchen =) Det blev en trevlig kväll med gooa arbetskamrater, mat och dryck. Jag körde i vanlig ordning, var hemma runt 02.30. Lyckat!
I lördags tog jag och Evelina oss in till loppisen i Lund. -Ja där kommer jag hänga mycket tiden framöver, Hehe ;) På kvällen hade syrran sexparty/fest. Barnen sov inte hemma så Dennis kunde också komma senare på kvällen. Vi hade skitroligt, en riktigt lyckad fest! Alla var på gott humör, vi dansade och sjöng långt ut på natten. Det är så jäkla skönt att vi syskon, jag Martin och Evve kan umgås som vi gör, på fester kommer alltid vänner från alla håll så vi blir alltid många (för många) och har som sagt skitroligt! Jag är en "hemmafestare", men tycker det är roligt att gå ut ibland. Det är bäst när alla nära och kära kan umgås tillsammans, och så blir det sällan när man går ut. Folkskygg?.. Nix, bara "Folkstygg" ;) Tss..

Igår for jag runder hit och dit. När jag hade hämtat Charly hos mamma o pappa tog vi oss bort till Martin o Evelina en stund innan vilan. Efter vilan handlade vi och efter det körde vi till Landskrona för att hälsa på Vendela o Ethan. Medan Charly och jag gjorde detta, passade Dennis och Elijah på att sätta ihop Hjärtats nya studsmatta och leka ute. När vi töser kom hem var det dags att laga mat, efter det tog vi det lugnt en stund innan vi gick vidare hem till mina föräldrar. Där mös vi, åt godis och tittade på film..

Idag blir det som sagt bara mys med familjen och i morgon blir det troligtvis en utflykt, det tycker vi om =)

Ha en skön valborg alla gooa vänner!

Yes.

Loppisen blev av och jag fick fyndat en del kläder till Charly och leksaker till Elijah. Elijah har tre olika piratskepp sedan innan, idag blev det ett fjärde.. Han är lika glad för alla han har, och leker med dem alla. Några av få saker som han faktiskt leker med, ett säkert köp! Innan jag åkte iväg frågade jag honom om det var något speciellt han ville ha, som jag skulle titta efter? Han ville gärna ha robotar sa han då. Hmm, ja det blev inga robotar men en riddarborg, en stor rörlig noshörning som ljuder, en drake, en svart panter, ett piratskepp och en massa olika gubbar. Gissa om Hjärtat blev glad =) När jag kom hem fick jag en blomma av Elijah, han hade plockat en maskros till mig, den hade han satt i ett glas med vatten ♥ underbara unge! Vendela och Ethan kom förbi en runda och lekte innan Elijah sen blev hämtad av Mormor sin. Nu är han i Örtofta med mina föräldrar och hälsar på fam. Roos och ska sova hos Mamma och Pappa i natt. Mysigt för honom. Det blev lite av en överraskning för honom när Mamma frågade honom om han ville vara med dem idag/natt =) Han tycker det är mysigt. Det är skönt och roligt att vi har både mina päron och Dennis Mor och Krister i byn. Vi hälsar på våra familjer så mycket vi kan, barnen älskar det. Nu sitter Dennis och glor på (tro det eller ej) "En prinsessas dagbok" liksom.. Hallå?! Jag sitter här och Charly mellan oss och smaskar havrepuffar =) Mysigt vi har det. Jag hade kanske inte suttit här om Dennis valt en bättre (mindre tjej-) film men men ;) Nä nu får han faktiskt byta film! Haha! =)



Köpte tröjan och Puma-sättet idag, nytvättat och tumlat, mjukt och sköönt! =)

Gokväll!


Räälig hosta..

Elijah är hemma med mig idag, han har hostat hela natten. När jag och Charly gick upp kl. 07.30 hittade vi honom liggandes i soffan. Han tittade på Bolibompa =) Jag frågade honom om han varit vaken länge? -Ja, kanske det mamma, svarade han mig. Haha, skitunge! Jag ringde Dennis för att höra om det var han, eller Elijah själv som placerat sig där? Elijah hade legat vaken i sängen och gått upp när han hörde pappas klocka ringa 05.30. Lille vännen, han har hela tungan full av blåsor så han har lite svårt för att äta, och vill gärna komma undan tandborstningen ;) Nu småtuggar han lite på en macka här bredvid mig i soffan. Mysigt ♥ Jag skulle själv vara hemma idag eftersom jag är smått öm i magen och trött efter gårdagens kramper =( Jäkla skit, jag önskar inte min värsta fiende den smärtan! Jag har ff problem med mina gallgångar. Det är 3,5 år sedan min gallblåsa opererades bort. Nu sen jag börjat äta igen, har skiten kommit i två omgångar. Jag var fri från det när jag bara drack, kanske ska leva på flytande resten av livet? Jaja, jag och Lilleman får en dag tillsammans idag iaf =)


Macka i munnen, myspys i soffan =)

Vi ska träffa Sabbe i helgen, det var ett tag sedan vi sågs så vi tyckte båda att det var dags NU! I morgon blir det loppis (om vädret tillåter) med lilla Svärmor. Det ska bli spännande och se vad folk har för skit att göra av med detta året, din skit kan bli mitt fynd! =) Ska leta leksaker till barnen, pussel och böcker.


Denna fina klänning (som ny) fyndade jag på loppis för en 10a förra året =) Den passar nu, bra! Snart sommar..

Jag ser fram mot nästa vecka mycket =) Ljusparty på onsdag hos Nettan, Lek-observation på tordag och tjejkväll/prova-på-kväll på Healthness. Terrassfest på fredag och Tjejkväll/sexparty/fest på lördag hos syrran =) Hoppas att jag får vara frisk i magen dessa dagar, ungarna får gärna också vara friska ;) De ska sova borta mellan lördag-söndag. Dennis ska ju också kunna parta, han och de andra grabbarna kommer till oss senare. Elijah ska sova hos Farmor och Farfar, Charly hos Mormor och Morfar =) De får egentid och mys på vars ett håll, bara bra! ♥

Hoppas ni alla får en trevlig helg!


Dennis..

Är det någon mer än jag som vågar erkänna att man vill strypa sin sambo ibland? ;) Haha! Män kan verkligen vara irriterande, som barn ungefär, fast med mindre förståelse från "oss kvinnor" just därför att de är äldre! Nu är jag inte allvarlig så ta mig på ett lätt sätt =) Vissa saker smalar på sig, som när man för 1000e gången plockar upp Gubbens strumpor i vardagsrummet är ett exempel. De första 100 gångerna kan man kanske ta, eller nej? Men Ööööö! -Plocka upp dina jäkla hossor någon gång! Dennis är mycket bekväm av sig på det viset. Jag har fått lära honom allt jag kan ;) som Baloo säger.. Bara att diska är en utmaning för honom. Han kan fråga om han ska hjälpa till vid städning och så? Det vill jag ju så klart, men han blir aldrig färdig till att börja. Först när jag är färdig med allt, då ska han sätta igång. -Meh, lönt din late? Taktiskt eller vad. Sitter och tänker lite på oss, och barnen. Tiden som gått och framtiden, vår barndom.. När vi var mindre lekte ju Martin, Dennis och Alex mycket. De gick i min fadderklass allihop, de är tre skolår yngre. Så Dennis har man haft efter sig redan som barn ;) Han och de andra två hade som hobby att förfölja oss tjejer, mig, Tess och Sabbe, när vi skulle leka. De var jättedryga tyckte vi då. Jag kan minnas att jag vid några tillfällen förbjöd Martin för att leka med Dennis! Jag har motat honom när han har velat komma in hos oss, kastat kottar och annat efter honom. Ja, you name it! Han har alltså varit en pina redan från början *Skrattar*. Han var den sista jag kunde tänka mig att se mig själv med som vuxen, verkligen den sista! Och nu sitter vi här? Haha! Kärlek börjar med bråk, eller? Idag älskar jag honom otroligt, han har många fina egenskaper. Efter tjat och övertalning (han var en stalker) blev det vi, då "föll" jag för hans tänder/leende, charm och humor. Konstigt va? Men han är en kul typ och vi har haft och har jätterolig tillsammans. Tom. våra bråk kan bli roliga, ibland mitt i bråket kan han eller jag säga eller göra något sådär typ, Ehhh?? Och då börjar vi båda skratta. Han vill att jag ska vara glad och det är ju bra. Det var faktiskt Alex som berättade för mig att Dennis "stalkande" berodde på att han tyckte om mig mer än som vän. Jag undersökte saken (fult av mig) lite närmre, försod rätt snabbt att det var så men sket i det en period, innan jag själv började få känslor för honom. Vi umgicks varje dag i stort, vi tre. Jag minns hur vi blev tillsammans. Det var den 12e dec, Dennis följde mig hem efter en fest kommer jag ihåg och ville inte gå hem sen. Vi hade ju veckan innan kyssts på Tingvalla Julbord. Vi pratade om oss helt plötsligt och jag fick den nervösa frågan, om det var vi? -Ja, det kan det vara, svarade jag. Haha, alltså! Det är över 7 år sedan, helt otroligt! ♥


Lilla Farmor..

Farmors bortgång.. Det känns redan bättre, kanske för att jag önskat henne frid i många år. I fyra år har Farmor legat ner eller suttit med bara sina egna tankar som sällskap. Det är hemskt! Fy, jag skulle inte klara en vecka på det viset. Farmor blev blind för ett par år sedan, då pga felmedicinering. Hon fick diagnos Epilepsi när hon var "frisk" och blev så klart medicinerad för det. Denna medicinen hade som biverkning att om du inte hade sjukdommen kunde du få försämrad syn och ev bli blind. Så var det givetvis för Farmor, hon fick sämre och sämre syn, och blev till slut helt blind. Hennes hörsel var bra förr, men blev också sämre och sämre. I slutet hörde hon jättedåligt. Dement och Schtizofren blev hon också i slutet. Allt hände på väldigt kort tid, och till slut klarade Farfar inte av skötseln. Farmor fick bo på Norrehed där hon kunde få hjälp dygnet runt.. För mig har Farmor varit död något år, låter hemskt men så är det. Jag har genom åren accepterat att Farmor aldrig kunde bli frisk igen, det fanns bara en utgång. Jag har gråtit i omgångar, sörjt. Var gång Farmor fick åka till sjukhuset, när doktorerna sa att det "var dags", vid varje försämring osv. Farmor var klar i omgångar, jag är lyckligt lottad på det viset att jag aldrig blivit "Bortglömd". Farmor har alltid vetat vem jag är, tom vem Elijah eller Malte som vi kallade honom där, är. Farmor var blind när Elijah föddes. Under tiden jag väntade honom, kände Farmor på min mage. Hon sa vid ett tillfälle med ett leende på läpparna: -Oj oj oj, han kommer bli en stor bebis! Han? Tänkte jag, och mycket riktigt visade sig bebisen vara en Han och stor var han allt! Elijah heter Malte efter Farfar =) Charly heter Svea efter Farmor. Som ni säkert förstår, har jag haft en mycket god rellation till min pappas föräldrar, De har betytt och betyder fortfarande väldigt mycket för både mig och mina syskon. Jag fick berättat för Farmor om Charly vi ett tillfälle, att hon finns, vad hon heter, när hon föddes osv. Det var viktigt för mig att Farmor skulle få veta att min dotter tagit hennes namn, Svea lever vidare. Vad jag vet är det bara Charly som heter Svea i familjen på den sidan? Jag heter Solveig efter Farmor =) Det är jag glad för, även om namnet i sig kanske inte är världens häftigaste ;) Jag och Farmor hade ett speciellt förhållande ♥ En mycket bra kontakt. När jag tänker på Farmor blir jag glad men också ledsen. Jag försöker tänka på Farmors friska liv, och alla fina minnen vi har tillsammans =) Nu har Farmor det bra, Farmor och Farfar är tillsammans igen, det känns bra! ♥

15 april..

Jag måste bara sätta mig här, få det ur mig! Jag känner stor sorg men även lättnad..
Andas, andas.. Tårarna rullar ned för min kind, mitt hjärta slår hårt, jag får påminna mig själv om att andas..

..Farmor, älskade Farmor, vila i frid ♥ Äntligen! Efter många långa år i fångenskap, är du äntligen fri. Jag kan inte nog med ord beskriva vilken fantastisk människa du är. Jag formulerar mig rätt när jag skriver Är, för Du kommer alltid att finnas hos mig, i mina tankar. Så länge jag minns Dig, kommer Du för mig vara levande. Minnet är en fantastisk egenskap hos oss människor. Vad som är än fantastiskt är att jag har ett jättebra barndomsminne. Där Du och Farfar finns med redan från början. Du var en mycket engagerad Farmor, Du älskade/älskar oss (Mig, Martin och Evelina) och Vi Dig väldigt mycket. -Jag pratade till Dig när vi sågs för en stund sedan.. tyst, mentalt. Jag vet att Du hörde mig och jag är säker på att Du besöker mig någon gång snart. Jag saknar Dig mycket, och har gjort detta i flera flera år. Jag saknar Din närvaro, i Din närhet kände jag mig trygg och säker.. Sådär varmt bekväm. Jag saknar Din mat, Din röst, Din lukt, Dig! Jag minns de gånger jag fick sitta hos Dig, i Ditt knä. Någon gång sjung Du, jag kunde höra Ditt hjärta en annan gång. Du kunde med hjälp av bara Din blick förmedla något viktigt, Du hade det där extra. Jag minns att Farfar ibland skällde på oss barn när vi hittade på bus. De gånger Du steg in gjorde Du det där, det där magiska med Din blick. Dina ögon var aldrig hotfulla, nej tvärtom. De var alltid mjuka och glada, trygga. Våra stunder med spel och lek var viktiga för både oss barn och Er vuxna. Vi har verkligen fått kvalitetstid med Er, Dig och Farfar. Vi har gjort så mycket tillsammans genom åren. Ni finns med på många av Våra foton från utflykter och betydelsefulla dagar som födelsedagar, studenter osv. Nu tänker jag på de gånger Vi dansade och sjöng i Er trädgård. Era fåglar, som kom in på oss, åt fröer ur våra händer, när vi satt på bänken och mös. Hur Du sparade resterna av maten vi ätit för att Farfar och vi barn skulle kunna mata fåglarna med det. Jag har mycket att Tacka Dig för, jag vill börja med att Tacka för att Jag fick Din kärlek och Ditt engagemang. Tack för maten, tack för trösten och uppmuntran. Tack för Ditt stöd. Tack för Dig, Min älskade Farmor.. Svea ♥ Jag älskar Dig nu och för alltid! ♥

/Din Mariett ♥




...

Jahapp, tänkte bara passa på att skriva litta nu när Lillan vilar, Elijah är och badar på badhuset (Viken) med sin moster och mormor och Dennis är iväg och fiskar med JP =) Helt tyst är det nu i lägenheten, skönt men ändå inte.. Tvn sätts igång så fort jag är ensam =) Konstigt, men när jag väl kan "ladda om" och ta det lugnt vill jag göra något, ha liv och rörelse runt mig?
Haha, Dennis är så kass.. Han skickade ett mms på sig själv för en stund sedan där han står med fiskespöt i högsta hugg. Yes, han är egenkär ;) Så skrev han: "På fiskeäventyr =)" Jag svarade: "Ja, jag ser det. Vicken fångst!" Då svarade han: "Den vackraste =)" Jag skriver: "Nä? Det var ju den du fiska upp för litta mer än 7 år sedan!" Fick till svar: "Ja det var det =)"  

Utgången igår handlade om min kära arbetskamrat. Det var nämnligen Möhippa! =) Vi var ett gäng töser som träffades på Utmaningarnas hus i Malmö, där fikade vi på baguetter och lekte av oss i två timmar. Vi åt sedan på resturang Elysee, den som ligger vid Hansa. Såå gott det var, jag beställde en veg rätt. Lassange m tre olika sorters svamp, grön sparris och tomatsås. Verkigen gott. Fick litta ont i magen eftersom den inte riktigt än är van vid den typen av mat och annat gott som.. smarriga efterrätter ;) Vi hade en mysig och rolig kväll/natt i stan och avslutade dagen på Lilla torg =)

Idag har jag och Charly hälsat på Zandra m familj, som vi skulle.. Och det var trevligt =) Så vi träffas säkert snart igen. Nästa gång, kanske himma hos oss?

Nu blir det ryggläge i soffan till en bra film för min del =)
/Marre..

Tack! =)

Tack till alla er som skrivit personligt till mig på Facebook, för era fina ord och lyckoönskningar. Det värmer ska ni veta. Hade ingen aning om att det var så många som läste här inne, jätteroligt =)
Kramar ♥

Tidig morgon

Sitter och funderar på, tro de eller ej.. Marsipantårtor? Jag är riktigt sugen på att göra en från grunden själv. Vaknade för två timmar sedan och kunde inte somna om, fick en ide. Ja, och då var sömnen körd med en gång! Alla som känner mig vet att jag älskar att skapa på olika vis, detta är en form av skapande. Jag vet att jag kan detta innan jag ens provat? Det är inte som jag skryter, faktiskt så har jag klarat av alla utmaningar, nya som gamla, jag provat hittills.. Nu funderarar jag på vilka ingredienser jag ska använda, det är mer sådant som kan sätta stop för mitt skapande. Jag tröttnar lätt, och vill att det (vad jag än gör) ska gå undan ;) Så nu tänkte jag Googla litta så jag vet vad som ska handlas för mitt försök till en Undertårta?! Haha! Detta ska bli kul, om inte idag så i morgon, hmmm..  Förslag på motiv?.. Skriv gärna =) Slänger upp en bild eller tre när den väl är gjord.. Psst.. Om jag lyckas ;)

Ikväll blir det utgång för min del, det var ett tag sedan det hände kan jag säga. Välbehövligt! Jag har aldrig tänkt så mycket på vad jag ska ha på mig, hur jag ska se ut vid utgång tidigare. Alltså jo men ändå inte. Eftersom jag inte bryr mig speciellt, eller inte alls faktiskt, över vad andra tycker och tänker så har jag alltid klätt mig bekvämt. Haft/har min egen stil kan jag väl säga. "Bohem" ända ut i fingertopparna.

Måste bara skriva att Evve börjat så smått med att hålla pass på Healthness =) Hon är så duktig, fick hoppa in för en sjuk instruktör och köra Body sculpt i måndags. Jag höll på att döö under tiden, fy fan vicken energi och styrka denna lilla damen har!! Haha, ja jag kände verkligen av att jag levde, både då och tre dagar senare på Zumban. Den höll hon också =) Nu riktar jag mig till dig Lillstrumpan.. Jag är så stolt över dig, du är som skapt för detta! Du är jätte duktig ♥

I morgon har jag och Charly bestämt Playdate med Zandra och hennes töser, roligt =) Våra döttrar går på samma förskola och avd. Det ska bli kul att se deras reaktioner när vi träffas. Skönt när både vuxna och barn kan "leka" litta ;) Vi får hoppas att flickorna finner varandra.

Den 26e denna månad har vi fått tid till BUP för en Lek-observation till Elijah =) Utredningen för misstanke om någon form av Autism har påbörjats och det känns jättebra tycker vi alla inblandade. Elijah har observerats på sin förskola av "vår" specialped på BUP under påskveckan, och vi föräldrar har varit där på samtal med henne och Elijahs Mentor. Blandade känslor över allt som händer runt om honom just nu, oftast glädje. Det känns ju som sagt jättebra att saker och ting börjar hända nu. Ibland är det tungt och jobbigt. Speciellt när hans "handikapp" blir tydligt, i vissa situationer. Minsta lilla framgång gör mig så glad, nästan sådär glad att jag inte kan hålla gråten tillbaka. Ex. Ellijah och jag körde ner till Mc Donalds i söndags för att köpa Hambullare, som Elijah säger, till honom.. Under tiden vi stod i kö lyssnade vi på musik. Jag bäddrade bland kanalerna, stannade upp, och fortsatte.. Då skriker Elijah glatt: -Mamma! Mamma! Åh, jag vill lyssna på den, den tycker jag om, och så börjar han sjunga: -Mossa! Mossa! Asino sino ta taa. Jag blev helt ställd, Elijah återger sällan vad HAN tycker om, om man inte ger honom en fråga, tycker du om detta osv. Jag svarade honom: -Tycker du om denna? Ja då ska vi absolut lyssna på den! Så sjöng vi tillsammans.. Detta kan för många kännas som en löjlig grej i vardagen, men inte för oss. Detta var ett Moment, som man i engelskan säger. Vissa saker/händeler, framsteg kommer jag alltid att minnas.. Vidare, Lek-observationen den 26e kommer vara under 1,5 timmes tid. Vi föräldrar kommer att närvara och allt kommer att spelas in, filmas. Detta därför att en doktor senare i samband med specialped och prykolog ska kunna titta och ta ställning. Filmen ska även arkiveras och kanske användas som utbildningsmaterial. Specialped kommer titta på Elijah i leken och lyssna av, få en hum om var han ligger rent språkmässingt. Även hur pass han förstår i ett samtal. Lille Fina Elijah, skulle jag beskriva honom med ett ord, skulle det vara Kärlek! Kärlek som i glädje och omsorg, kärlek som i ödmjukhet och humor.. Han vet det inte själv, men vi talar om för honom hela tiden, att han är speciell. Nu på ett sådant sätt som ska få honom att växa som människa, lite senare även på ett sätt för att hjälpa honom att lära sig leva "med sig själv". Även om vi inte vet säkert om han har ett handikapp eller ej än, så är vi säkra på att han har stora svårigheter innom vissa områden, och det är bla. där han behöver oss alla ♥





Hoppas ni alla får en trevlig lördag! =)
Tjingeling..


Foton från dagen =)












Påskhelgen..

..Dagen började med frukostmys, Alex och Moah kom tidigt för att göra oss sällskap =) Bara kul med gäster! Ungarna har inte träffats på ett tag så de var rent uppspelta, lugn frukost?.. Vad är det liksom? Haha, vad är det någonsin undrar jag nu när jag tänker efter. *skrattar för mig själv* Tänker på Elijahs matvanor..  Efter frukost blev det lek och bus för ungarnas del, en bra start på denna Påsk-dag! Nu vilar Charly, Elijah tittar på Mamma Mu, Dennis sover (är trött efter tidig träning) och Jag sitter här. Alex och Moah gick för en stund sedan. Ungarna är badade (blev ett tidigt bad i morse) och jag har passat på att sola för fyyy vad jag var och är frusen nu. Snart blir det en varm dusch på det och litta smink så man kan känna sig vacker för kvällen ;) Haha! Vi ska him till barnens farmor och farfar i kväll för en bit mat och mys =)

Jag har börjat äta så smått nu, och det känns jättebra! Till frukost käkade jag Kesella blandat med Hallon och Linfrö, faktiskt gott. Nu kommer jag hålla mig till sund, nyttig mat. Bara unna mig nåogot litet någon gång då och då som innan.. Innan barnen då alltså ;) Det har gått 10 veckor, och på dessa veckor har jag "tappat" 20kg så jag är mer än nöjd. Hade först tänkt mig att shaka ytterliggare 2 veckor men efter tisdagens träning (Zumba) besämde jag mig för att börja äta. Detta därför att min kropp sa ifrån, jag blev jätteyr, mådde illa och kände mig svag under passet, det slutade med att jag fick gå ut. Jag har 3-5kg kvar till min Målvikt, det fixar jag med en bra kost och träning. Rent fysisk är jag i Mål så det får ta den tid det tar =) Jaja nog om detta..

Igår torsdags träffades vi alla syskon m respektive fam hemma hos mamma och pappa. De bjöd på mat, vi satt i deras uterum hela kvällen och mös med en massa tända ljus. Mamma har ju en massa ljuslycktor i fönstren, på skänken och på bordet. De hänger lite här och där ;) Det blev inte så sent för vår del med tanke på att Charly skulle i säng, Elijah ville inte följa med hem när vi skulle gå, han frågade mormor om han fick stanna.. Och det fick han så klart ♥ Mormor är bäst! Barnen fick Påsk-ägg av mormor och morfar, Elijah fick 3 pussel och godis och Charly fick ett pussel och popcorn. Mycket uppskattat!

Igår kom Vendela och Ethan på besök på förmiddagen ♥ Lille Ethan fick måla med mig, vi målade Påsk-ägg och tryckte händer. Det tyckte han var roligt, lille skiten. Det var kul att träffa dem båda. Charly och Ethan är lika stora fast det skilljer 6 mån mellan dem =) Ethan är den äldre.. Full rulle och litta till i 2 timmar var det här hemma, så det var mer än skönt när Charly väl vilade ;) Hihi! Dennis var iväg stort sett hela dagen igår, först träning, sen åkte han med pappa och benny till Ängelholm för att se Rögle matchen. Evve och JP kom en sväng i gårkväll. Tro det eller ej, men vi spelade Fia med knuff och dansade med barnen. Det var ju inte igår man spelade det spelet precis, Haha =)

I morgon ska vi träffa Emelie och Moah, kul =) Det var också ett tag sedan! Sen blir det väl söndagsmys för hela slanten i vanlig ordning..

Önskar er alla en trevlig Påskafton! =)
Tjingeling / Mariett..

GLAD PÅSK!


RSS 2.0