..Skiss..


Tisdag 22 maj.

 
Dennis knäcker extra.. Hela veckan och helgen ska han och Martin jobba, känns litta ensamt här hemma? Konstigt, när man är inpå varandra hela tiden vill man ha ensamtid och när man väl får det så vill man ha "gemensamtid" ;) Jaja, extra pengar är alltid välkommet, och det blir en hel del av det här så det går ju bara inte att tacka nej! I morgon är jag ledig eftersom Dennis och jag ska iväg på den här föräldraintervjun i Lund på BUP, det gäller givetvis Elijah.. Så ikväll när Hjärtat kommer hem ska vi titta film och mysa. Fick snällt frågan om jag orkade detta när han kom hem och om jag då skulle vilja fixa en bra film till oss? Hmm, ja då får det bli en bra rysare tror jag =)

Idag har barnen och jag varit ute hela dagen, Elijah har kört sin elbil med Charly som passagerare och vi har lekt. Det har varit och är fortfarande jättevarmt. Solskydd 50 smörjer jag ungarna med på morgnarna innan dagis. De har vars en flaska 30 på dagis också, så de kan smörjas under dagarna. Jag är livrädd för solen, rädd om barnen!

Lillasyster Evve fyller 22 år idag!..
-Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Evves födelsedag! Hurra! Hurra! Hurraaa! Denna födelsedagssång har vi i familjen sjungit för varandra sen Evve var liten. Hon älskade Lotta på bråkmakargatan, sången har vi hört i filmen så klart =) Ett stort Grattis till dig från oss alla ♥ Puss och Kram!

Nu har jag hamnat i "karriärbytetankar" igen? Fan jag är snart 30 (som mamma och Evve på skämt brukar säga, Marre snart 30, Haha!) och velar fortfarande ;) Jag vet inte om jag vågar, jag har ju ett fast arbete som jag trivs med till 90%. Satt och skissade härom kvällen på ett motiv till en ev tatuering, som Evve kanske ska sätta på låret? Vi får se =) Men det är ju det jag vill göra, skapa!! Jag njuter så fort jag får tillfälle att skissa. Nu för tiden blir det bara av när barnen sover.. Om jag då orkar. Det är såå rogivande!

Nä nu ska Elijah nattas, så gonatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött!



Hipp Hipp Hurra!

Mamma fyller 50år idag!
Weee, det har vi firat med en tårta =)
Grattis världens bästa Mamma! ♥
Massor av pussar och kramar till dig!
Jag älskar dig!


Torsdag -.-

Charly sitter berdvid mig här i soffan, hon smaskar på äpple och glor skitt på mig. Varför?.. undrar in säkert. Jo jag och mamma har gett henne ögondroppar och det gillar hon INTE! Men det måste göras, och det krävs två för jobbet ;) Nu har Strumpan haft sin inflammation länge, jag har VABat hela veckan. Igår tyckte vi oss se att skiten höll på att försvinna, men icke! I morse vaknade jag av en bökande, grävande (letade efter mamma) "Mullvad" bredvid mig? Japp det var Charly med igenklistrade ögon.. Så jag ringde ner till VC och fick en tid kl:11.30. Nu ska skiten försvinna på 2-3 dagar säger de som vet? Hoppas det! På lördag gängar sig en av mina arbetskamrater, en god vän och detta vill ju varken jag eller Dennis missa. I värsta fall får Dennis bli hemma med Lillan =( Men vi håller tummar och tår (och det hoppas jag även att ni gör) på att vi kan gå dit tillsammans. Det är ju alltid mysigt med bröllop, man blir liksom själv lite extra mysig och snäll ;) Det kan ju behövas ibland, Hehe! Vi är bara mysiga och snälla mot varandra när vi går på bröllop, skämt o sido.. Det ska bli roligt, bruden kommer vara helt Outstanding vacker! ♥

Nu bakar jag tårtor till höger och vänster, igår kväll bakade vi allihop. Dennis gjorde en liten minitårta till Elijah (som jag tyvärr inte hann fota innan pågen körde skeden i den) Jag gjorde en "Mirandatårta" och barnen gjorde (eller gjorde och gjorde, de åt mest) figurer av sockerpasta, försökte iaf =) Tårta nr 2 gjorde jag till Carina som fyller år idag (Martinas och Emelies mamma) och tårta nr 3 fick personalen på Elijahs förskola idag. Jag hoppas att de smakar =) Min lilla mamma fyller 50år på söndag, då ska det givetvis också bakas. Har fått in några beställningar till kalas, det är skitroligt att ni vill ha just mina tårtor, verkligen! Jag ska göra en Barbietårta har jag tänkt, undrar om jag reder ut det? Vi får se ;)

I morgon har Elijahs förskola stängt, då ska vi bara vara hemma och mysa, jag och barnen ♥ Det var denna veckan det, tiden springer iväg!

2a tårtan.. 3e tårtan..


Rosa täcke, det syns dåligt..


Mirandatårta =)


Här har vi henne..


..Då var det dags igen..

Charly = sjuk, inget ovanligt! Mariett = VAB, inget ovanligt! Öööö, jag pallar inte mer sjukdom nu! Denna gång är hon förkyld och har ögoninflammation. Inte nog med det, jag har upptäckt att det runnit litta vax från hennes vänstra öra. Lilla gumman var rent "igenmurad" i morse. Nätterna har varit "kom och hjälp mig dö" hela helgen. Usch, jag tycker så synd om henne, att hon aldrig kan få vara frisk. Natten till söndagen var tuff, hon nattades lite senare (i förebyggande syfte.. trodde vi) kl: 10.00. Vaknade igen runt 24-slaget och sen var natten körd. En gång i halvtimmen vaknade hon i början, vid 03-tiden vaknade hon på riktigt, det kvittade vad jag gjorde, tösen blev inte nöjd. Alvedon, näsdroppar och nan.. Upp med tösen, ner med tösen osv. Klockan var 05.20 innan hon somnade igen, och då av ren utmattning. Sen sov hon till 08.30! Ja jag kan säga som så att gårdagen var rätt hängig och gnällig, från både Charlys och min sida ;) Natten till idag gav jag upp! Hon fick sova hos mig. Det blev så klart bättre men långt från bra! Fyy bubblan vad trötta vi är. Strumpan vaknade tidigt också, kl: 05.50. Jag känner mig som en rynkig, gammal och trött kärring, Haha! Så nu har jag gnällt färdigt.. för denna gången ;) Över till något roligare..

Jag bakade i helgen, det fick bli en vanlig prinsesstårta. Fick mycket beröm för den av familjen. Så god den var, nu vill jag baka hela tiden.. Om ni vill ha tårta, säg bara till. Kan nog fixa de flesta dekorer (tror jag). Jag funderar på barnens kalas om typ ETT ÅR. Elijah ska nog få antingen en Svampbobtårta eller en Spindelmannentårta? Charly får ha en Hello Kittytårta eller Tingelingtårta?





Gjorde några rosor för en stund sedan..
Lägg märke till mina långa naglar, pilligt med dem kan jag säga.. Funderar på att klippa av dem!

Oj vad magen skriker? Får äta litta lunch, slänga mig i soffan och vila en stund.
Tjingeling!

Prinsesstårtan..


Nästa gång blir det kanske Spindelmannen? ;)


RSS 2.0