Min älskade familj!


♥ ♥ ♥


Söndag..

Jahapp, nu har man varit och tränat i 1,5 timme. Snart ska Dennis iväg och spela badminton med JP =) Jag undrar vad vi ska hitta på idag? Evve kommer hit om en stund och umgås, sen får jag laga mat till gubbe och barn. Ikväll blir det film och mys skulle jag tro.
Dennis och jag följer The walking dead serien, så glada vi blev då när serien börjat gå igen =) Vi såg 1a avsnittet på 2a säsongen häromdagen, och längtar till nästa..
Igår hade vi Mia-Maria (Mia) och hennes två barn på besök på förmiddagen =) Det var roligt, nästa gång får vi åka och hälsa på dem i Lomma. På eftermiddagen körde Dennis, JP och Elijah till Tropikhuset i Helsingborg och tittade på djuren =) Undertiden vilade Charly middag så jag fick snällt bli himma. Evve och JP kom hit efter det och åt middag här, jag lagade Risotto och Köttfärsfräs. Mycket gott sa de =) På kvällen tittade vi på film och Melodifestivalen..
I veckan ska jag hälsa på mina barn och arbetskollegor, det är sportlov denna veckan vilket betyder mys på jobb =) Det blir troligtvis på tisdag för i morgon ska jag träna med syrran innan hon sticker och jobbar.
Denna veckan kommer nog gå undan, jobb nästa måndag =) bara kul. Folk frågar om jag känner någon ångest över detta, jag kan i ärlighetens namn säga att jag mer känner en "lättnad". Det ska bara bli skönt och roligt! Hade Dennis velat "gå hemma" så hade jag jobbat redan, men det är han inte speciellt intresserad av. Faktum är att han har alla sina pappadagar kvar. Planen är att Dennis ska nyttja dessa på lov och liknande så barnen kan vara lediga med honom. Eftersom jag själv arbetar inom barnomsorgen blir det jag som jobbar då. Vi har rätt mycket "lovbarn" på fritids =)
Nu har jag snart klarat av 4 veckor med Extravagansa! Jag har bestämt mig för att gå på helfart (bara shakes) tills jag nått mitt mål. Minst 10 veckor sen får vi se =) Kul är det iaf. Syrran sporrar mig mycket, hon är min pelare i detta! Tack söta du! ♥ 

Jag har så mycket att skriva men så lite tid så det får bli ett längre inlägg en annan dag.. Snart..

Hej hej/Marre =)

Tack..

Tack till alla nära och kära som firade Charly med oss i lördags! Tack för alla fina presenter ♥ Charly fick en fin födelsedag, en kall (-13 grader) och mysig en. Under dagen hade vi kalas och på kvällen hade vi familjemys. Mamma & Pappa, Nettan, Anders & Angelica stannade kvar och åt middag. Vi bjöd på Risotto =) Det var en uppskattad rätt. Mmmm, fick inte smaka själv men den luktade väldigt gott ;)

I måndags började Charly sin inskolning på dagis, Charly och jag var där i 1,5h och lekte med barnen. Charly fick lära känna en av personalen. Likadant igår, fortsättning på måndagen, lära känna fler barn och personal.. Idag har jag gått ifrån en stund på 30min. Det gick bra, det flyter på bra tycker jag, skönt! Inte alls som med Elijah, var gång man lämnade honom kände man sig som världens hemskaste förälder, han blev alltid såå ledsen!

Igår var jag med Charly på BVC för vaccination, vägning och mätning =) Vaccinationen gick bra, Lillan blev bara lite ledsen på 2a sticket. Nu väger Strumpan 12,5kg och är 79cm lång =) Stora 1-åringen. Minst och yngst på sin avdelning på dagis ♥

Nu när en annan "håller igen" har Dennis också börjat tänka på vad han äter.. Så Dennis och barnen äter mycket fisk och annan nyttig mat här hemma. Kyckling, kassler osv. Fullkornsris/pasta. Elijah käkar potatis till allt! Dennis käkar sin broccoli och Elijah, Charly andra grönsaker. Elijah tycker inte om "träden" som han säger, han vill ha majs och "molötter" ;) Charly äter vad hon får, hon är en matglad tjej måste jag säga vilket är bra.

Jag satt och tänkte lite på Alla ♥-dag.. Det är redan om en vecka, varken jag eller Dennis "äter" nu så restaurangbesök är inget intressant för oss. Vad  ska vi hitta på? Hmmm, ja vi får se. Det blir kanske en extra mysig dag med barnen och vuxenmys på kvällen?..

Tjingeling / Mariett..

Charly 1 år!

Fredagen den 4 februari 2011, kl: 09.48, kom vår älskade dotter, Charly Svea Iris Persson, till världen ♥ Det var en av de lyckligaste dagar av mitt och Dennis liv! Grattis på din 1års-dag Lillstrumpan, önskar Mamma, Pappa och Elijah =) Vi älskar dig ♥


På väg ut =)


Kolla greppet..


Stolt Pappa ♥


Hungrig "liten" flicka (4394g och 53cm)


Stolt och trött Mamma ♥


Lillan fick sola ett par dagar för sin Gulsot och blev sondmatad undertiden.


Stolt, duktig Storebror ♥


4års-kontroll..

Elijah var på 4års-kontroll igår =) Han ville att både mamma och pappa skulle följa med honom så vi gick dit hela familjen.. Jag som trodde att Elijah inte skulle genomföra hälften av "testerna" fick mig en "smäll på näsan" ;) Han var såå duktig, lite snabb, men väldigt engagerad. Alla tester gick bra, tom. hörseltestet! Han har bra hörsel på sitt högra öra och halvbra hörsel på sitt vänstra.. Så allt skrikande beror inte på dålig hörsel ;) han är bara en gapig unge helt enkelt, Haha! Vår sköterska gav honom mycket beröm och sa till oss föräldrar när vi var klara: -Vilken underbar pojke ni har, ni ska verkligen vara stolta över honom, så duktig och snäll han är! Ja, där växte både jag och Dennis lite grann. Vi instämde, tittade på varandra och log ♥ Jag är så stolt över vår pojke! dennis sa till mig med ett stort leende i går kväll: -Elijah har blivit så duktig, tycker inte du det? -Jo, svarade jag, han har bara lite bråttom när han ska göra något, men han är jätteduktig.

Idag har jag och Charly hälsat på farmor Annika en stund =) vi har även gått en runda i det underbara men kalla vädret. Ikväll ska jag köra upp till Center Syd och handla födelsedagspresent till Moah som fyller år på måndag (6e/feb) men ska ha kalas på söndag. Hon blir 2 år lilla skitungen! Charly blir 1 år på lördag! 1 åår, det har redan gått ett år sedan hon föddes, det är inte klokt! Det blir kalas på lördag för henne, alla nära och kära kommer och firar =) Kul!

Jag är ute och traskar varje kväll med brorsan 1h och 10 min ungefär i rask takt. Vi går ca 6-7 km. Jätteskönt! Jag har äntligen tagit tag i mig själv, nu ska bebis kilona väck! Jaja, jag kan inte bara skylla på barnen, jag är glad för att äta så jag har även mig själv att skylla på ;) Men nu jävlar! Mitt mål är att gå ner till 70-75kg, det var vad jag vägde när Dennis och jag blev tillsammans för 7 år sedan. Jag vägde då 72kg och var nöjd med det. Vi får se hur detta går, vafan skriver jag?.. Nä, det SKA gå! Håll tummar och tår för mig är ni gulliga =)

På måndag börjar Charlys inskolning, spännande! Jag ser fram mot att börja jobba igen, det är bara 3,5 vecka dit nu =)
//Marre..


RSS 2.0