Vet inte?..

Vet inte om jag ska klippa av mig håret eller vad jag ska hitta på med min risboll?!? Fick en olja av mamma som jag ska smörja topparna med efter dusch, den är bra men fyy vad slitet mitt hår är! Vad tycker ni?





eller..



Hjälp =)

Skånes djurpark & frukost i Sandskogen..



























***************************
















Lördag.

Lördag =) Skönt det, Elijah och jag myser hemma hos/med mamma/mormor ♥ Det blev en tidig morgon för min och Charlys del, hon vaknade redan kl. 06.45 i morse =) Mysigt det med faktiskt. Elijah sov till kl. 09.00 ungefär. Undertiden mös vi tjejer och städade lite.. Eller jag städade och Charly plockade fram prylar ur köksskåpen och lådorna ;) Haha! Dennis går också upp i tid nu mera, han tränar ju och vill få det gjort tidigt, så han ställer alarmet på kl. 06.00 och sticker iväg en stund senare. Brukar vara hemma till frukost igen så han och barnen kan äta ihop. Jag känner att vi har hunnit med en del redan idag. Förutom städningen, har jag och mamma gått en låång pw-runda =) Skönt väder, inte lika skönt som igår men men. Charly vilar middag sen 2,5 timme tillbaka så Dennis är hemma med henne. Idag spelar Rögle så vi ska vara här hemma hela dagen och kvällen, mamma och pappa bjuder oss på middag och kvällsmys! Alltid lika, hmmm.. Hur ska jag säga detta?.. Mysigt?! ;) Hihi!

Veckan har varit intensiv och låång. Många sena kvällar på jobb så min träning har jag fått ställa in ett par dagar. Men det gör inget, denna veckan som kommer är det inget extra arbete så då får jag passa på att träna satan =) Ibland känns det som om jag och Dennis inte gör annat än avlöser varandra där hemma. Men fan vad jag (och Dennis) mår bra av detta, jag provade mina gamla kläder igår... De PASSAR! Denna damen blev skitglad, mina favoritshorts och klänningar kan jag ha på mig nu. Så gött! Jag är så stolt över mig själv. På tisdag har jag shakat i 8 veckor, jag har sagt att jag ska hålla på iaf 10 veckor sen får vi se om jag är nöjd eller inte? Hade varit fint med en bit grillad kött och sallad till Påsk?!.. Men om inte, så ja, gör det inte så mycket faktiskt =) Vi får se ;) Nog skrytit om mig själv!

Jag skrev för ett tag sedan att vi har det rätt tuft hemma för tillfället, det går upp och ner. Vad jag mår dåligt över handlar om min älskade son ♥ Vi har redan från "början", alltså sedan Elijah var mycket liten märkt att han är speciell. Han gick tidigt (8,5 mån) var/är väldigt aktiv, var sen med talet och har än ett mycket försenat språk, han var/är mycket visuell och hade/har svårt i sociala samanhang som i tex. leken. Rollekar och turtagning är två av många saker som är svårt för honom. Ögonkontakt har han också svårt för. Detta är bara en båkdel av alla svårigheter =(  Elijah är världens bästa och mest omtänksamma kille på jorden, jag älskar honom mest av allt och skulle inte för någon eller något byta ut de egenskaper han har. Det är Elijah! Min och Dennis Elijah ♥ Han är artig och snäll, kärleksfull och nästan alltid glad =) Nu kommer "bomben", vi har via BUP sökt hjälp och stöd till både Elijah och oss föräldrar. Givetvis är Elijah allra allra viktigast för oss, vi vill att han ska må bra och bli accepterad i samhället för den han är. Men det krävs en del hjälpmedel och förstående från oss andra. Familjen och vännerna är viktigast för honom. På BUP misstänker man att Elijah kan ha någon form av autism?.. Han är snart under utredning så vi kommer i sinom tid underfull med hur det står till. I vilket fall som så är det skönt att vi kanske redan nu kan börja arbeta utifrån ett ev handikapp, påverka, stötta och forma vardagen efter Elijahs behov. Han är värd allt gott, det bästa!!.. Och jag kommer göra allt i min makt för att hjälpa honom att lyckas ♣ Mer om detta kommer efter hand.

Nu ska jag återgå till min älskade pojke =)

Nyfärgad och grann ;)





Tack för hjälpen Emelie ♥


Tankar..

Just nu är det mycket runt oss, som familj. Rätt tungt, kan säga så mycket som att det handlar om en av de 3 jag älskar mest i hela världen.. Elijah ♥ Vi misstänker, eller är rätt säkra på att han lider av någon form av handikapp. Ni som står oss nära, även ni som träffat oss en del, vet med all säkerhet vad jag menar.. I alla fall, dagen har varit mycket påfrestande för både Elijah och oss föräldrar. Jag kommer så småningom att skriva mer om detta här.. Stefan har passat Charly en stund idag (medan jag, Dennis och Elijah var iväg) och det gick bra, som vanligt. Stefan är glad för barnen och de för honom =) Han är duktig! När vi kom hem låg barnet och barnvakten och sov i Elijahs säng, Hihi! Ja, jag var tvungen att ta ett foto..


Kära barn, ett stort och ett litet ;)

Soffan kom idag också, det är roligt =) Äntligen. Nu ska Lillans rum fixas och ikväll ska soffan/sängen invigas! Kul kul kul!


Woohoo!

Nu vaknade lilla sjuklingen ♥

Trevlig helg // Marre..








 

Sjukstuga.

Då fick vi det konstaterat.. Charly har halsfluss =( Stackars liten, hon har knappt ätit eller druckit sen i fredags. Jag tvingar i henne lite vatten men jämna mellanrum, viktigt! Igår kväll körde Dennis in med Lillan till Södertull i Lund, läkaren hade sagt att Charly var jätte irriterad, svullen och vitprickig i halsen. De gjorde en odling. Inte så konstigt att Strumpan inte ville äta någonting. Hon har legat och snurrat på 39-40 grader/temp sedan i lördags. Vi fick utskrivet Kåvepenin för Halsfluss som hon ska få i en vecka nu. Jag är så trött på Vårdcentralen här i Lödde så jag funderar på att lista oss alla inne på Citykliniken i Lund? När man ringer för rådgivning och akuta tider får man alltid samma tveksamma nästa sura bemötande. Såå besvärat, och det är rätt tröttsamt! Ja jag vet ju att det är fler av Er som tycker som jag och som faktiskt har listat sig på andra ställen. Nu får vi också göra slag i saken! Positivt om läkaren som undersökte Charly igår är att han hörde av sig till mig idag för att fråga hur det är med henne nu? What?.. tänkte jag. Det händer nog inte så ofta att de hör av sig såhär dagen efter. Jag uppskattar det verkligen, och det talade jag om för honom. Härligt, kärt av honom =) Han var lite orolig och hade tänkt på Charly när han kom hem igår kväll.. Så nu ska jag vara himma med lilla Charly resten av veckan så hon kan återhämta sig och bli riktigt frisk. Wohoo, jag har jobbat en dag denna veckan. Han en stark känsla av att det kommer hålla på såhär länge. Det är tur att jag har bra,förstående arbetskamrater! Pratade med en av dem i morse som sa till mig: -Du är småbarnsmamma, ta vara på den tiden. Vi behöver alltid dig här men vi ska klara oss. Ååh skönt, tänkte jag. Jag får alltid ångest när jag inte kan jobba..

På måndag, måndag kommer jag =) Ja jag har verkligen saknat mitt arbete, barnen och arbetskamrater! Jag har världens bästa jobb, jag arbetar med barn ♥

Ha en bra dag!

Och så blev det..

..Charly vilar, hon är helt slut lilla stackaren =( 40 graders feber, hosta och förkylning. Inte roligt alls! ♥ Så idag är jag hemma med henne. Dennis ska vara hemma i morgon med henne, Lillstrumpan. Elijah är på dagis i vanlig ordning, lämnade honom lite tidigare, kl. 10.20 eftersom jag nu är hemma och kan hämta honom tidigare än kl. 16.30 då han vanligtvis blir hämtad av pappa sin =) Han får iaf leka av sig en stund, det behöver han. Hur rolig är jag nu när jag har Charly "på halsen" hela tiden?.. Inte så rolig. När Charly har vaknat och vi har hämtat Elijah ska vi leka ute, Charly är nöjd bara hon får sitta i vagnen, nerbäddad i en tjock filt. Givetvis med ytterkläder på! Hon får titta på när vi leker idag. När Dennis har kommit hem och vi har ätit middag går antingen jag eller Dennis, eller vi allihop ut igen om det inte blåser för mycket. Elijah har nämligen önskat att få köra sin Hummer idag igen. Han tycker om sin bil =)

Längtar till permiären den 1 juni!..

Den och AVP 3!

Jag har bestämt mig för att köra ett maraton snart, denna gången blir det nog Alienfilmerna. Nästa gång.. Hmm?.. Kanske Sagan om Ringen eller Transformers? Ja, jag älskar film, speciellt science fiction, Adventure, Fantasy och Horror! Komedier är inte min grej riktigt, men det finns såklart många schyssta sådana också, tex. Allt med Adam Sandler ;) Dennis och jag följer "The Walking Dead" serien, den är bra. Nu ska jag glo litta på "Once Upon a Time" serien, får se om det kan vara något för mig?..

Tjingeling..

Första veckan avklarad..

Jahapp, då har man jobbat en vecka och överlevt ;) Det är så skönt att man har kommit in i vardagen igen, jag har ingen söndagsångest när det! På måndagar börjar jag kl. 12.00 och slutar kl. 18.00 och på fredagar jobbar jag mellan kl. 08.00-14.30 så helgerna blir långa =) Skönt det med. Förra helgen var vi, hela familjen iväg och blev fotograferade. Det gick undan, Elijah blev snabbt varm i kläderna så fotograferingen fick gå fort. Jag tänkte i mitt stilla sinne, hur ska detta foto se ut? Men.. Det blev jättebra! Haha, Lillstrumpans "spretfot", bara så bra. Charly blev fotograferad enskillt också, fotona ska vi hämta i slutet av veckan =) Längtar. Vi ska sätta upp bebisfoton och familjefoton på väggen i vardagsrummet när vår nya soffa kommit och den kommer senast på onsdag. Har hittat jättefina ramar 30x30 på Gallerix som vi ska ha, 50%, skitbra! Vi får även ta tag i Charlys rum då, så det blir en del att fixa i veckan, bara kul. Soffan vi har nu ska syrran och JP ta över, den blir vi av med med en gång, men sängen?.. Den får vi väl hotta? Jaja, det blir nog bra..

Charly har varit och är fortfarande krasslig =( Hon har hosta, är snorig och febrig. Vi får se om det blir en
VAB-dag i morgon eller inte, hoppas inte! Jag tycker så synd om henne, hon hinner aldrig bli frisk förrän hon blir sjuk igen. Är det inte öronen är det förkylningar och feber, så har det varit ända sedan hon föddes. Det är delvis därför en annan suttit uppe med henne så mycket om nätterna, vad gör man inte för sina älskade barn ♥ Natten till idag har varit sådär rolig!

Jag hade ett Partyliteparty för några veckor sedan, sakerna vi beställt hämtade jag ut igår =) Jag beställde ett sätt om tre "glasvaser" med ljuskopp längst upp. Jättefina. De har jag nu på bodet i köket. Jag har velat ha dessa länge. Man kan liksom dekorera, lägga vad man vill i dem och byta ut det vid ex. högtider eller bara när man känner för det =) Till påsk blir det nog litta Trollhassel och mina fina små ägg som jag fått av Nettan och Angelica ett år. De har själv sytt dessa, de är gjorda i små små pärlor, så söta. Elijah och jag levererade varor under dagen igår. Elijah körde sin Hummer, vi lastade sakerna i "skuffen" på den och körde ut dessa till mamma, Tess och Annika =)


Tjusigt va? =)


Elijahs verk. Halsbanden och armbandet har jag på mig ofta, älskar dem ♥
Älskar DIG Elijah! Tack snälla söta du ♥

Nu hoppas jag att vintern är förbi! Jag är så frusen nu när kilona rasar, vill ha vår på riktigt.. Hörde att det skulle bli kallt och snö igen i slutet på veckan, ååh hoppas inte!! Jag kan tala om att jag på 4,5 vecka (vägde mig förra torsdagen) gått ner 10kg! Det är jätteskönt =) känner mig som en helt ny människa ;) längtar tillbaka till mitt smala, snygga jag Hehe! Tss, nä men jag tycker det ska bli jävligt skönt när detta är avklarat! Heja! Heja!

Ha en trevlig, solig söndag alla glada! =)




RSS 2.0