Vågar vi välkomna våren?

Vilken härlig dag! Vi har varit ute mestadels av dagen, måste absolut passa på när det är så underbart väder..

Idag fyller Dennis morfar, Gunnar 95 år! Snacka om kaxigt, tänk vad han har fått uppleva genom åren =) Vi har varit på kaffe och kaka kalas hos honom och Dennis mormor idag. De har en nymfparakit som Elijah är nyfiken på, han snackade och sjöng för oss när vi fikade, söt en fågel =)

Jag har riktiga vårkänslor nu, jag hoppas verkligen att jag får hålla kvar dem! Får se om vädret sviker?

När vi hade varit på kalas idag, gick/cyklade vi en lång runda, hela familjen, vi besökte flera lekplatser. Elijah älskar att vara ute, han kommer bli en riktig "utemänniska" precis som sin mamma =) Kul! Vi har även hunnit med ett varv i slingan idag (jag, Elijah och mamma) och lek i Elijahs mormor och morfars trädgård.. 

Eftersom det nu är så fint väder passade vi även på att grilla, Mmmm så gott det var. Vi grillade korv och hamburgare i all enkelhet, det var efterlängtat av oss alla!  

Ikväll blir det filmmys. Elijah är helt slut efter dagens äventyr så han blir nog inte långvarig, han kommer med andra ord somna tidigt, Hihi! Det är sällan han blir så trött, allt ska gå i 180, den enda gången han sitter still är när han tittar på film! Han har mycket energi, hmm.. Så ni kan tänka er hur det är här hemma, treårstrots i kombination med mycket energi, det är härligt det! Man för trösta sig med att det inte varar för evigt, eller? Haha!

helgen har varit en riktig toppenhelg!!  
Härligt, Härligt!
Tjingeling / M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0