Massa hockey..



Ni som inte visste det innan får nu reda på att pappa och Dennis är Rögle fan! De har även infekterat våra barn, pimpat dem i Rögle kläder och annat ;) Här har barnen inget val tydligen, Hihi! Idag spelar Rögle och matchen ska de helt klart se.. När det är match sitter de i Rögle tröjor, halsduk, ja till och med mössa ibland!
Tsss, de ser så töntiga ut, Elijah har också sin tröja på dessa dagar. Dennis köpte med sig en massa Rögle prylar när de såg en hemma match för ett tag sedan, han kom hem med: Match tröjan, tandborste, kopp, flagga, hockeyklubba till Elijah och en mössa. Inte nog med det, pappa kom hem med: En tröja och mössa till Elijah, strumpor och en body till Charly! Så idag ska tröjor och strumpor på för barnens del Haha!

Dennis har blivit en riktig sportfåne sedan vi blev tillsammans, han hänger på pappa. Risken finns att även Elijah så småningom kommer heja på Rögle.. Men det är bara roligt i så fall, då har killarna i familjen något gemensamt att roa sig med. Tänk när han är så stor att han kan följa med på en hockey match, vilken upplevelse det kommer bli för honom!

Jaha, vi får väl se hur det går för dem ikväll, inte för att jag bryr mig, men.. Heja Heja Rögle!
(Måste stötta familjen ju, *lite hånskratt*)

Hihihi..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0