Återbesöket..

..Tog en timme ungefär, så skönt. Allt flöt på bra inne på sjukhuset idag! Elijah gick självmant upp på britsen när han skulle röntgas. Vi fick visserligen hålla fast honom men han var inte rädd, det var bara sköterskan som var seg och drog ut på tiden. Vi fick ett positivt besked.. Elijahs ben läker finfint och han kan släppa gipsen redan om 2 veckor! Gissa om denna mamman är glad? =) Han får lov att gå i den mån han kan, och det går bra. Han tar sig fram på sitt slela ben riktigt bra. Han har inte ont längre =)
-Tack mamma och pappa för all hjälp idag! ♥
På väg hem från sjukhuset, stannade vi till och köpte Melle till oss. De mumsade vi på när vi kom hem. Elijah fick en påse bilar som belöning för att han varit så duktig på återbesöket. I kväll har hela familjen varit hos brorsan och Evelina och hälsat på. Vi fikade på Eves nybakta bullar och mös =)

Igår kom Alex och Moah på frukostmys som vi bestämt, och i gårkväll åkte jag, Elijah och mamma ut till Bjärred och köpte/åt mjukglass. Vi gick ut på långa bryggan och tittade på havet. Det var riktigt sköna vindar. Mysigt med kvällsutflykter ♥

PoK / M

Kommentarer
Postat av: Mormor

En riktigt skön kväll :)

2011-07-13 @ 19:57:19
URL: http://mariettpersson.blogg.se/
Postat av: Mormor

En riktigt skön kväll :)

2011-07-13 @ 19:57:46
URL: http://mariettpersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0